цяпер там стаіть хата,дзе раней было .зімой,калі пачынала добра цямнець,мы гулялі на вуліцы.
ураджайным будзе лета,калі снег аж да акон.ужо сонца не відаць,бо зноў на палях легла спаць.з усходу ішла вясна,каб зноў на палях зелянець.маці старалася трымацца так,нібы нічога не было.тут было столькі прастору,колькі жадала душа.трывожна,хоць скрозь цішыня і спакой.)
Ответ дал: Гость
чын чынам - как полагается
лёгкі на язык - болтун
абое рабое - одинаковые
як на далоні - хорошо видно
вісець на валаску - быть в шаге от какой-то беды
Ответ дал: Гость
Бярозе
за частаколам циха што так
расой ты плачаш на пясок? мы прыняслі вядро і лотак,каб малады твой выпіць сок.
і можа ты за нашу радасць,як ляжам мы на струнах меж,асыплеш жарам лістападу,густым карэннем апляцеш.
і возьмеш ўсё, што не аддалі,ці мо забыліся аддацьлюдзям, барознам, сіняй даліі новым маладым .
калі чытаеш гэты верш то пачуцці сыплюцца з цябе я асабіста адчуваю вельмі шмат рознага над гэтымі вершамі можна задумацца. над імі можна нават паслабіцца. такжа и з другими его же вершами.
Ответ дал: Гость
два подхода к раскрытию темы сочинениякак раскрыть тему сочинения? снова мучительный вопрос! давайте предположим, что существуют два различных подхода к раскрытию темы.к какому результату они - вот мера их правильности.подход первыйпредставление о целях сочинения: в сочинении должны быть не только затронуты, но и раскрыты все аспекты темы, в сочинении должен содержаться максимум информации по теме.цель сочинения: отразить весь объем известной информации, все знания по теме сочинения.формула сочинения: сочинение - это максимум информации по теме.что получится в итоге? нечто бесформенное по поводу темы.неверный подход
Популярные вопросы